sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Viime viikon perjantain ohjattujen treenien teemana oli kontaktit.

Suttura oli aivan ihana oma höpsö vauhdikas itsensä. Aloitettiin keinulla, joka nojasi maksipöytään, mitään ongelmaa ei ollut ja vauhtia oli kivasti. Sen jälkeen tehtiin puomia jonka jälkeen oli molemmissa päissä mutkaputket.
  • Puomi meni kivasti, 2 on 2 off välillä vähän unohtui, saatiin vinkiksi leikkiä laatikkoleikkiä. 
  • Myös virittelyä puomin päihin näyttämällä et "tänne koske, täällä saat namia". 
  • Kouluttaja halusi nähdä laskeeko Sutturan vire jos se tekee useamman kerran puomin putkeen, vai saako se jo putkesta palkan. Tehtiin siis kolmesti puomi ja aina putken kautta uudestaan puomille. Vire ei laskenut :) 
  • Ajatuksia puomille se, että Suttura juoksee hyvin paljon miun vauhtia. Itsenäistä etenemistä siis tarvitsisi saada lisää. Vauhti oli kuitenkin kiva muuten. En myöskään saa sanoa liian painokkaasti "koske" koska vauhti hidastuu.
Sen lisäksi tehtiin ekaa kertaa ikinään A täydessä kulmassa. Vauhti ei ollut todellakaan hidas. 2 on 2 offkin periaatteessa olisi onnistunut, jos vauhti ei olisi huumannut. Peruutteli siis asentoon A:n suorituksen jälkeen. Luulen, että 2 on 2 off alkaa siinä onnistua kunhan Suttura hoksaa jo hieman aiemmin A:n loppumisen.

Sitten tänään kävimme toteamassa että miulla/meillä on keppikriisi. En haluaisi tehdä niitä, en pidä niistä ja ne tuntuu ihan liian haastavilta ja turhauttaa kun mitään etenemistä ei tapahdu. Sutturalla oli kyllä muutenkin päivä kun ilojuoksut maistui ja keskittyminen oli heikkoa.. Nyt mietin, että täytyykö tässä palata ihan alkuun keppiopettelussa. Tehdä nyt hetki vain keppejä siten, että ihan kaikki ohjurit on paikallaan..  Ja alkaa tiputtaa niitä pois vasta siinä vaiheessa kun Sutturan itsevarmuus kepittelyyn on palannut ja vauhti myös..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti