perjantai 7. helmikuuta 2014

Tämän viikon ohjelmana on ollut kepit.

Alkuun torstain vapaatreeneistä pari videota (kannattaa laittaa äänet pois, on sen verta äänekästä):

Äsken treeneissä saimme kouluttajalta vielä ideoita keppejen suoritukseen. Meillähän alkoi isoja keppiongelmia kun aloimme tehdä valkoisilla kepeillä, kepit hidastui ja into niistä väheni. Otimme sitten oikein kunnon keppirallia valkoisilla kepeillä. Laitettiin ohjurit ja ideana oli vain mennä mahdollisimman täysiä keppejä ja kasvattaa intoa, motivaatiota sekä itsevarmuutta kepeille. 

Treeni-ideoita jatkoon
  • Rallia lisää
  • 6+6 keppiä palkkaus väliin
  • Jos vinokepeillä tulee vauhtia voi niitä käyttää, muuten pysytellään mieluiten ohjureilla
  • Namialustan häivytys siten, että palkkaus tulee kädestä tai sitten ennen namialustaa annan vielä namin välissä kädestä. Lisäksi namialusta piilotusta esim. putkenpainon taakse (kuitenkin siten, että S tietää että siellä takana namialusta on)
  • Pääajatus oli se, että Suttura osaa pujotella, mutta itsevarmuuden puuttuessa se tekee virheitä. Itsevarmuuden kasvaessa sitten pujottelussa ei tule niin helposti virheitä. 
Lisäksi tehtiin rataa, missä oli teemana takaaleikkaukset. Sutturalla oli mukavasti vauhtia, kaarrokset meinasi mennä vähän pitkäksi mutta yhdellä toistoilla missä palkkaus namialustalle siivekkeen viereen kaarre korjautui. Kaikista suurin ilon aihe kuitenkin oli se, että Suttura oli oma normaali itsensä, sillä oli vauhtia ja se myös eteni. Ihan mahtava fiilis jäi kun teinikoira oli jäänyt kotiin ja järkevä yhteistyökykyinen kumppani oli sen sijaan lähtenyt matkaan :) :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti