torstai 30. tammikuuta 2014

Eilen käytiin tekemässä Sutturan kanssa vähän aksaa. Suttura oli oikein mahtavalla ja reippaalla päällä! Onpa ilo treenailla!

Päivän teemana oli keinu. Tehtiin ensin pari toistoa alhaisimmalla tasolla, jonka jälkeen siirsin keinun kakkostasolle. Kivasti meni, vauhti hieman putosi ensimmäisestä tasosta, mutta uskon, että se palautuu kunhan toistoja tulee. Vauhti ei kuitenkaan pudonnut siten, että Suttu ei olisi halunnut keinulle- päin vastoin, se alkoi pyrkiä sinne yhä kovemmin, lähinnä pudotti vauhdin siinä kohtaa kun keinu alkoi laskeutua käynnille, kun aiemmin oli mennyt ravilla loppuun saakka.

Sen lisäksi vahvistimme rengasta.. Vielä siinä riittää hommaa.. Periaatteessa Suttura kyllä tietää sen kohdan mistä sinne renkaalle mennään, mutta aina välillä ei sitten onnistukaan. Itse en osaa syytä sanoa, luultavasti ohjaankin jotenkin eri tavoin tms. Koska se välistä puikahdus voi tapahtua vaikkei ohjauskulma tms vaihtuisi ollenkaan.

Lisäksi tehtiin keppejä pari kertaa, otettiin vauhtia putkelta ja toinen kerta toiseen suuntaan. Iloinen huomio oli se, että musta-punaiset -kepit ei tuottaneet mitään ongelmaa, kun aiemmin meillä on nyt ollut keppi ongelmia. Luultavasti ongelman laatu oli vaaleat kepit. Nyt siis tiedän syyn miksi Suttu lähtee pois eikä mielellään aloita valkoisia keppejä- kun niin kovin vaan hämmentyy.

Viimeisenä tehtiin pari aidan kiertoa ja aitaa suoraan, ideana se, että Suttura alkaisi edetä myös aidalle pidemmältä vaikka namialusta ja palkkaus olisikin miun puolella (eli tulee takaisin siivekkeen takaa). Ihan vikana sitten kaksi hyppyä palkkana kuollut pallo. Sehän oli ihan mahtavaa ja seuraavat 5 minuuttia menikin Sutturan riemujuoksua katsellessa. Mutta! Siitähän on tullut vanha! Se palautti pallon miulle jolloin heitin sitä vielä vähän ja se palautti sen taas uudelleen miulle. Aika ylpeä olin :)

Tuntuupas että treenattiin ihan huimasti. Yhteensä oltiin hallilla kyllä 45 minuuttia, mutta pidän hyvin huolta tauoista, oon nyt yrittänyt tosi paljon panostaa siihen vireeseen ja tuntuu että se on jo tuottanut tulosta. Toistoja per harjoitus otin n. kolme-neljä. Ihan uskottamattomiin edistysaskeliin Suttura noillakin toistolla kykenee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti