torstai 23. tammikuuta 2014

Hupsheijaa!

Heti laistoin viime perjantaina treenien kirjoittamisesta. Viime perjantaina oli ratatreeniä. Aikamoista nuuskuttelu meininkiä oli. Saatiin vinkiksi hankkia esim. sukka jonka sisälle voi laittaa maksamakkaraa ja ryhtyä tekemään ihan vain sellaisia pätkiä missä Sutturalla pysyisi tekemisen meininki koko ajan ja saisi palkkaa riittäävän usein. Meni sinällään ihan kivasti, mutta ehkä treenien jälkeen jäi vähän miettiväinen olo, että minne Sutturan vauhti on kadonnut..

Tänään sitten kävimme tuuraamassa kilpailuvalmiitten ryhmässä. Rata oli tämännäköinen:




Sanoin ohjaajalle, että haluan tänään "hillitty, hallittu ja motivaatio"- treenit. Sellaista ne olikin Suttura oli aivan mahtava! Ensin teimme pätkän 1-5 haastekohtina 3-4 kaarre meinasi valahtaa kun juoksin itse turhan laajasti. 4-5 oli myös alkuun haastava, johtuen ehkäpä siitä, että yleensä ei ole taidettu juuri treenata siten että putken (varsinkaan suoran) jälkeen pitäisikin lähteä etenemään oikealle eikä suoraan eteen. Suttura juoksikin kohti ykkös aitaa ja siinä kakkosaidan kohdilla hoksasi, et eiii tää nyt tännekään pitäis mennä. Kunnollisen haltuunoton jälkeen putkella tuli kyllä sitten nätisti mukana 5 aidalle. Seuraavaksi tehtiin pätkää 6-9, suorituksessa 8 aidan valsseissa Suttura taas valahti vähän turhan kauas, mutta teimme sen yksittäisenä ennen kuin teimme 8-10 suoritusta. 8-10 esteet meni nätisti. Renkaan ohitimme, kun siinä on  nyt ollut haasteita, niin päätin, että voin vielä vapaatreeneissä kerran ainakin vahvistaa renkaan hakemista, ennen kuin kulutan treenimotivaatiota ja aikaa ohjatuissa sen hinkkaamiseen. 12-14 olikin seuraavat esteet. Putkelle olisi voinut irrota paremmin, mutta takaakierto 14 aidalla oli ihan jees, vähän löysä ehkä siinäkin. Lopuksi loppusuora ja palkka :) Ihan viimeisenä teimme vielä etupalkalla 14-16 ilman aidan takaakiertoa. Etenihän se oikein oivasti :)

Aivan loistava treeni, kun ohjaus oli 1-2 aidoilla hyvä niin ohjaaja kertoi että Suttura ei olisi paljon tiukemmin voinut sitä hypätä. Mahtava fiilis kun pitkästä aikaa sain Sutskin pysymään hanskoissa, mutta silti vauhti oli hyvä ja oli tekemisen meininkiä :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti