keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tänään käytiin omatoimitreenailemassa Tattiksella ja meni huomattavasti kivemmin kuin viime kerran ohjatut treenit.

Tehtiin rengasta, meni ihan ok. Lisää toistoja tosin tarvitsee. Houkutus on suuri mennä sivuista.. Varsinkin jos kulma on yhtään haastavampi. Keinu alkoi sujua jo paljon paremmin. Alimmalla tasolla ja Suttura jo juoksi päähän namille. Vielä kerran tällä tasolla mennään, että vauhti ja varmuus hieman kasvaa ja sitten jo varmaan voimmekin nostaa keinun kulmaa pykälän ylemmäksi.

Lisäksi muisteltiin puomia, vauhti oli ehkä hieman hidastunut siinä tasaisella pätkällä. Ylös ja alas tuli kohtalaisella laukalla, mutta keskellä meni vähän ravailuksi.

Tässä video puomista:


Viimeiseksi tehtiin pientä radanpätkää, putken jälkeen ensimmäisen aidan vieressä oli joku erittäin hyvä haju. Hirveätä hidastelua meinasi siinä kohtaa koko ajan tulla. Mutta iloista tässä oli se, että jätin lelupalkan viimeisen esteen taakse. Kerran Suttura lähti tokalta putkelta kaahaamaan lelulle, mutta kutsulla kääntyi pois. Se siis toimi palkkana, lisää etenemisvauhtia kyllä tarvitaan. Täytyy nyt palata hieman perusteisiin ja ottaa sitä kunnon vauhtitreeniä vaan enemmän (ja myös siten, että kulmat ja mutkat kuuluvat vauhtiin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti